O nama

Naš tim

Djelatnosti udruge

Očuvanje svekolike kulturne i prirodne baštine otoka Rave, ostalih otoka hrvatskog Jadrana kao i cijele Republike Hrvatske.

Suzbijanje siromaštva i promicanje nataliteta otoka Rave kao dijela RH.

Promicanje zdravih načina življenja

Pomoći svim vrstama ranjivih skupina društva s naglaskom na djecu i mlade, starije osobe, djecu i mlade s posebnim potrebama.

Udruga za održivi razvoj otoka Rave bavi se raznim vidovima pomoći otočnom stanovništvu u segmentima borbe protiv siromaštva, podizanja kvalitete zdrastvene zaštite stanovništva, očuvanjem kulturne i prirodne baštine našeg otoka s naglaskom na očuvanje morskog dna i priobalja otoka, obnavljanjem srušenih i urušenih suhozidova, mocira i gomila, krčenjem i obnavljanjem zapuštenih višestoljetnih maslina, staza i putova medju maslinicima.

Edukacija djece

Udruga je aktivna u edukaciji djece i mladih vezano uz visoku hranjivu i zdravstvenu vrijednost maslinovog ulja i promicanju što veće konnzumacije kako medju mladima tako i medju svim stanovnicima RH, s naglaskom na edukaciju kontinentalnog dijela stanovništva naše Domovine.

Vezano uz iste aktivnosti Udruga povezuje i potiče uključivanje u edukaciju o vrijednostima maslinovog ulja ranjive skupine djece i mladih (djeca s Down sindromom, djeca koja boluju autizma…).